vrijdag 1 juni 2012

Places to be

Vieringen van jaarfeesten, gezellig samen zijn met gelijkgestemden, tips voor leuke evenementen waar je samen met de kinderen naar toe kunt gaan. Er is veel vraag naar het vieren van de jaarfeesten met kinderen. De meeste vieringen zijn besloten, maar een aantal zijn open en een open viering is meestal prima geschikt om kinderen mee naar toe te nemen. Ik ga op dit blog en op onze facebookpagina aandacht besteden aan al dit soort activiteiten, hieronder vind je er vast 2.



Ontmoetingsdag Antroposofie en kind.

Voor leden van het forum Antroposofie en kind. (Of wordt lid van dit leuke forum.) Zijn er ieder jaar aan het begin en einde van de zomer ontmoetingsdagen. Vol gezelligheid, plezier voor de kinderen en een kleine markt met antroposofisch getinte spullen.
10 juni is de eerstvolgende ontmoetingsdag van 11.00-16.00
De kosten zijn 5 euro voor een volwassene en 3 euro per kind, onder 1 jaar gratis.
Kijk op http://www.antroposofiekind.nl/forum/index.php voor alle ins en outs.


 Open midzomerviering in Ruigoord

Het duurt nog even, Beltain is pas net voorbij, maar we zijn alweer druk aan het plannen en voorbereiden voor de de tweede open jaarfeestviering: Midzomer!
Hierbij de eerste aankondiging en uitnodiging om op zondag 24 juni samen met ons Midzomer te vieren in Ruigoord.
We vieren op Midzomer dat de zon op zijn krachtigste is en na deze dag weer zal afnemen. We gaan vanaf nu weer naar de donkere helft van het jaar, maar eren eerst de kracht van de Zonnegod en de vruchtbaarheid van de Moedergodin met een Midzomerfeest.

Wil je aanwezig zijn? Stuur dan een e-mail naar info@lunadea.nl om je aan te melden of voor extra informatie (maximaal 50 deelnemers) of meld je aan via de facebookpagina https://www.facebook.com/events/402459439786982/

Praktische informatie:
Datum: 24 juni 2012
Tijd: 12:00-16:00 uur
Locatie: Ruigoord
Adres: Ruigoord 76, 1047HH, Amsterdam
Prijs: €5,- pp

Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten