maandag 4 juni 2012

Pre-order Chagrin Valley Natuurlijke verzorging

De zeep van Chagrin Valley is razendsnel gegaan en het is alweer tijd voor een nieuwe order. Om jullie de mogelijkheid te geven te kiezen uit het volledige assortiment van Chagrin Valley doen we een pre-order. (Voor zover de voorraad strekt bij CV.)

Kies uit de verschillende fijne shampoo bars, die niet alleen fijn voor het milieu zijn, maar ook goed voor je haar. Puur natuur!

Gebruik de heerlijke babyzeep die ook heel geschikt is voor mensen met een gevoelige of probleemhuid. Deze zeep is Castile, wat betekend dat hij extra vet is en ipv schuimt, meer een vettige substantie creeërt om mee te smeren.Of ga voor de andere puur natuur producten, lippenbalsem met mocha, rijke gezichtscreme, deodorant die zacht is voor de huid en zeep die vet genoeg is om voor je gezicht te gebruiken of kies een heerlijk seizoensproduct.


Omdat de zeep puur natuur is, gaat deze niet barsten of zwarte strepen vertonen op de langere duur. De zepen rijpen als kaas over langere termijn en blijven dus ook heel lang goed, mits ze de kans krijgen goed te drogen na gebruik en droog bewaard blijven. 

De stukken zeep van Chagrin Valley zijn 200 gram en eventueel met een heet mes in tweeën te snijden voor twee handzame stukken zeep. De zeep is ruim twee keer zo groot als de meeste andere shampoo bars van andere merken. 

De zeep is spaarzaam in gebruik en kan bij zuinig gebruik maandenlangmee gaan.

Bevalt de zeep niet voor het haar, dan zijn ze prima te gebruiken als handzeep of voor het lichaam.


Kijk op de site van Chagrin Valley voor al dit heerlijks: http://www.chagrinvalleysoapandsalve.com/products/
Kijk voor onze prijzen op: http://www.avalynn.nl/28-kruiden-en-verzorging

Mail ons voor informatie over deze actie en de kortingsmogelijkheden voor meebestellen naar: info@avalynn.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten