woensdag 4 juli 2012

Chagrin Valley

Het heerlijke Chagrin Valley zeep en zalf is weer binnen. Een doos vol met de lekkerst geurende puur natuur zeep en verzorgingsproducten die er te krijgen zijn. Ik ben in ieder geval fan!

We hebben het assortiment enorm uitgebreidt met spa zeep, nieuwe shampoo bars, haarolie, nieuwe lipbalsems, scheerzeep en scheerbalsem, nieuwe geuren deodorant, gezichtsverzorging, rijk geurende cacoaboter en sheaboter met amandelgeur om je heerlijk mee in te smeren en last but not least een helemaal puur natuur antimuggen lotion bar, de geur bracht mij meteen 30 jaar (ahem...) terug in de tijd.




Over Chagrin Valley:
Puur natuurlijke en biologische zeep, shampoo-bars, balsems, lichaam-, gezicht- en haarverzorging geinspireerd door onze oprechte liefde en respect voor alles dat leeft inclusief mensen. We gebruiken pure essentiele oliën, biologische planten, en duurzame plantenoliën en boters waarmee we recepten samen stellen die zacht en voedend zijn voor huid en haar en met respect voor moeder aarde. Er worden geen synthetische of kunstmatige ingrediënten gebruikt, alleen puur natuur! We zetten met trots ELK ingrediënt op de ingrediëntenlijst omdat we geloven dat je er recht op hebt te weten wat er in onze producten zit.

Milieu- en diervriendelijk:
Onze ecologische producten worden verpakt met zo min mogelijk verpakkingsmateriaal en kunnen zoveel mogelijk hergebruikt worden door ze in de papier- of plasticbak te deponeren na gebruik. Onze producten worden nooit op dieren getest met uitzondering van een paar enthousiaste menselijke vrijwilligers!

Onze lichamen worden constant blootgesteld aan synthetische chemicaliën in lucht, water en voedsel. Waarom nog meer toevoegen door synthetische producten te gebruiken voor je lichaam en haar? Verzorg je huid met vertrouwen, wetend dat je natuurlijke producten gebruikt die je kunt vertrouwen.


http://www.avalynn.nl/14_chagrin-valley

Geen opmerkingen:

Een reactie posten