vrijdag 31 augustus 2012

De voorbije oogst, uitnodiging

Pagan Parenting Group, de voorbije oogst.

Waar zoveel ouderen iets van hun gading vinden, misten veel ouders een plekje voor de jeugd. Waar rituelen en bijeenkomsten vaak alleen voor volwassenen zijn, wordt een belangrijk deel van de community vergeten. Waar kinderen opgroeien in de oude religie, is het fijn en belangrijk om zielsverwanten te leren kennen.
Met Beltane werd het idee geboren om met een aantal mensen het iniatief te nemen om ook onze kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met onze weg.

Na onze eerste bijeenkomst in juli werd meteen besloten tot een volgende bijeenkomst,. Deze uitnodiging is daarom voor alle kinderen en hun ouders die zich aangetrokken voelen, of wellicht al behoren tot het heidens/ paganistische pad. De bijeenkomst gaat niet uit van enige specifiek heidense groep of stroming en zal geheel vrijblijvend zijn. We streven met name naar een leuke dag voor de kinderen, waarbij de ouders de gelegenheid hebben met elkaar kennis te maken.

Bij deze de uitnodiging voor onze tweede activiteit. Misschien tot dan...

UITNODIGING
Zondag 2 september 2012

Organiseren wij voor kinderen en hun ouders of begeleiders, ’s middags een zoek- en ontdekkingstocht in de natuur bij Zoetermeer. Als het weer meezit sluiten we de dag weer af met een gezamenlijke picknick. Deze dag gaat ook met regen gewoon door, al zullen we dan voor de picknick moeten schuilen onder de bomen.

Om enige controle over dit evenement te houden, worden de exacte details bekend gemaakt na aanmelding via: phaedrus@dds.nl. Aan de bijeenkomst zijn naast eventuele reiskosten en de eigen bijdrage (in natura) aan de picknick geen kosten verbonden.

Wij hopen kennis te mogen maken met een enthousiaste groep ouders en kinderen om dit initiatief in de toekomst gezamenlijk voort te kunnen zetten.

Brightest Blessings

Geen opmerkingen:

Een reactie posten